Terinzagelegging omgevingsvergunning Lindtsedijk 30 Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat zij op 28 juli 2021 de omgevingsvergunning (2021-049-U) hebben verleend voor het plaatsen en gebruiken van een elektrische torenkraan aan de kade, adres Lindtsedijk 30 te Zwijndrecht. De aanvraag heeft betrekking op de activiteit 'Bouwen (artikel 2.1 lid 1 onder a Wabo)' van de elektrische torenkraan en de activiteit 'Milieu, het veranderen of veranderen van de werking van een inrichting (art. 2.1, lid 1 onder e Wabo)' voor het in gebruik nemen van de elektrische torenkraan.

Ter inzage

De omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) liggen vanaf 29 juli 2021 gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht. De aangepaste openingstijden van het gemeentehuis zijn:

- Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.00-11.00 uur

- Woensdag van 15.00-20.00 uur

Om de stukken op het gemeentehuis in te zien, dient u een afspraak te maken door een e-mail te sturen aan: vergunningen@zwijndrecht.nl of telefonische een afspraak te maken via telefoonnummer 14 078. De omgevingsvergunning is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (zie onder blauwe buttons de link ruimtelijke plannen → ruimtelijke plannen → omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure)) of door in de zoekbalk bovenin te zoeken op het woord 'Lindtsedijk 30'.

Beroep en voorlopige voorziening omgevingsvergunning

Tegen het genoemde besluit kan een belanghebbende beroep instellen. Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede

de gronden van het beroep. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Zwijndrecht, 28 juli 2021

Naar boven