Gemeente Leudal – Kennisgeving huisnummerbesluit - Rutjensstraat 9a Neeritter

Uitgeven adres(sen):

Op grond van artikel 108 en 147 van de Gemeentewet, artikel 3 van de Verordening naamgeving en nummering (adressen) gemeente Leudal 2018 en artikel 6 van de Wet basisregistratie adressen en gebouwen, heeft het college het (de) volgende adres(sen) uitgegeven:

Adres: Rutjensstraat 9a, 6015RE Neeritter Verzenddatum besluit: 15-07-2021 Kenmerk besluit: BRA2021-0063

Bezwaar:

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan door belanghebbenden tegen dit besluit binnen zes weken na de dag waarop dat is bekendgemaakt een bezwaarschrift worden ingediend.

Een bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen.

Een bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste het volgende te bevatten a) - de naam en het adres van de indiener(s), b) de dagtekening, c) een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en d) de gronden van het bezwaar (motivering).

Vermeld zij dat een bezwaarschrift de werking van dit besluit niet opschort.

Indien een bezwaarschrift tijdig is ingediend, is het mogelijk om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

 

Naar boven