Gemeente Heerhugowaard - voorbereidingsbesluit partiele herziening bestemmingsplan - De Zandhorst

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Heerhugowaard bij besluit op 6 juli 2021 heeft verklaard dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor plandelen die een aanduiding cat.5 bedrijvigheid kennen in het bestemmingsplan ‘De Zandhorst, met uitzondering van het perceel Newtonstraat 8. In dit nieuwe bestemmingsplan ‘Partiele herziening bestemmingsplan De Zandhorst’ zal de mogelijkheid van zware categorie 5- bedrijvigheid voor de hiervoor bedoelde percelen worden wegbestemd.

Het besluit treedt op de dag na deze publicatie inwerking.

Het voorbereidingsbesluit is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. onder planidentificatiecode NL.IMRO.0398.VB64ZANDHORSTVA01 of onder de zoekterm ‘Zandhorst’.

Ook ligt het voorbereidingsbesluit ter inzage voor bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1 in Heerhugowaard. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Als gevolg van de maatregelen rondom het corona-virus dient u voor het inzien van de papieren stukken vooraf een afspraak te maken. Wij verzoeken u hiervoor telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer 14072, u kunt bij de medewerkers van het klantcontactcentrum een afspraak inplannen bij balie 2 om een papieren versie van het voorbereidingsbesluit in te zien.

Wettelijk is o.g.v. artikel 8:5 Algemene wet bestuursrecht bepaald dat tegen een voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld

29RO15

 

Naar boven