Gemeente Ermelo - anterieure overeenkomst - Veldwijk

Burgemeester en wethouders van gemeente Ermelo maken ingevolge artikel 6.24, lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 6.2, lid 12 Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 29 juni 2021 de overeenkomst “Anterieure overeenkomst Veldwijk”, zijnde een overeenkomst over grondexploitatie als bedoeld in de Wro, zijn aangegaan met grondeigenaar en exploitant.

De overeenkomst heeft betrekking de herontwikkeling van Deelgebied Veldwijk. Deze herontwikkeling maakt een combinatie van functies op Veldwijk mogelijk, zoals zorgfuncties, woningbouw, maatschappelijke voorzieningen of kleinschalige bedrijvigheid, waarbij een herziening van het vigerende bestemmingsplan benodigd is.

De zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt vanaf 21 juli 2021 tot en met 31 augustus 2021 gedurende een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 2 in Ermelo. Of is digitaal in te zien op officielebekendmakingen.nl

Tegen de gesloten anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

 

Naar boven