Vastgesteld bestemmingsplan “Voor-Oventje naast 26b, Zeeland”

Burgemeester en wethouders van Landerd maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 24 juni 2021 het bestemmingsplan ‘Voor-Oventje naast 26b, Zeeland’ heeft vastgesteld en dat het college van Burgemeester en wethouders op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder het besluit vaststelling hogere grenswaarde heeft genomen.

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan voorziet in de realisering van een levensloopbestendige woning aan het Voor-Oventje naast 26b in Zeeland (ten westen van 26b).

Het bestemmingsplan bekijken

Het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en het besluit hogere grenswaarde liggen met de bijbehorende stukken vanaf 19 juli 2021 tot en met 29 augustus 2021 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Landerd. Vanwege corona is het inzien van het bestemmingsplan op het gemeentehuis alleen mogelijk op afspraak tijdens de reguliere openingstijden.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer IDN: NL.IMRO.1685.BPove2021VOnaast26-VG01

Reageren op het vastgestelde bestemmingsplan

Een ieder kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage, ook indien niet eerst zienswijzen zijn ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan. De rechter zal in de beroepsprocedure toetsen of er sprake is van voldoende belang bij het besluit.

Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

In werking treden van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Heeft u tijdig een beroep ingediend en wilt u niet dat het bestemmingsplan al in werking treedt, dan kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt dan niet eerder in werking dan nadat op uw verzoek is beslist.

Vragen?

Voor een toelichting of eventuele vragen kunt u contact opnemen met de afdeling ruimte via telefoonnummer 0486-458111 of via de e-mail wabo@landerd.nl.

Naar boven