Vaststelling bestemmingsplan Fluitenberg, deelplan naast Fluitenbergseweg 19

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen maken bekend dat de gemeenteraad op 8 juli 2021 het bestemmingsplan “Fluitenberg, deelplan naast Fluitenbergseweg 19” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan

Het bestemmingsplan voorziet erin om op het perceel dat is gelegen naast de Fluitenbergseweg 19 te Fluitenberg vier vrijstaande woningen mogelijk te maken.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen vanaf 29 juli 2021 ter inzage. Inzien kan via:

 

  • 1.

    Een bezoek aan de gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen; Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het gemeentehuis alleen op afspraak te bezoeken.

  • 1.

    De gemeentelijke website: www.hoogeveen.nl/inzage

  • 2.

    www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoek op planidentificatie NL.IMRO.0118.2019BP9010002-VG01

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in principe in werking op 9 september 2021. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

 

 

Naar boven