Gemeente Echt-Susteren - ontwerpwijzigingsplan - Graaf 21A, 23 en 23A, Echt

Het ontwerpwijzigingsplan wijzigt de bestemming ‘Detailhandel’ in de bestemming ‘Wonen’ en maakt binnen het plangebied (plaatselijk bekend als Graaf 21A, 23 en 23A te Echt en kadastraal bekend als gemeente Echt, sectie K, nummer 909) twee zelfstandige wooneenheden mogelijk

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf 23 juli 2021 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt op dagen dat het gemeentehuis is geopend voor publiek.

Daarnaast kan het wijzigingsplan via de website van de gemeente Echt-Susteren (www.Echt-Susteren.nl) en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl ingezien worden.

Indienen van zienswijzen

Gedurende deze termijn bestaat voor een ieder de mogelijkheid om zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen in te dienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij het college van Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren, postbus 450, 6100 AL Echt, onder vermelding van “Ontwerpwijzigingsplan “Graaf 21A, 23 en 23A Echt”.

De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact opgenomen worden met het team Ruimtelijk Domein (0475 - 478 478).

Na afloop van de zienswijzenprocedure zal het college van Burgemeester en Wethouders een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen en een besluit nemen over de vaststelling van het wijzigingsplan.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen, of begrijpt u een onderdeel van het wijzigingsplan niet? Neem dan contact op met dhr. k. Moonen via telefoonnummer 0475 – 478 478.

Echt-Susteren, 22 juli 2021

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren,

dr. J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester

drs. G. W. T. van Balkom, secretaris.

Naar boven