Bestemmingsplan Recreatiepark Watertuin 1e herziening vastgesteld

De gemeenteraad van Teylingen heeft op 8 juli 2021 het bestemmingsplan Recreatiepark Watertuin 1e herziening vastgesteld. Het digitale identificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1525.BP2021TEY01061-VA01

Terinzagelegging

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan Recreatiepark Watertuin 1e herziening liggen van donderdag 22 juli tot en met donderdag 2 september 2021 ter inzage.

Inzien

We werken vanwege de coronamaatregelen alleen nog op afspraak.

Wilt u langskomen in het contactcentrum van het Gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 te Sassenheim om het bestemmingsplan in te zien, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met Ron van der Geest via telefoonnummer 14 0252.

De digitale versie van dit vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op onze website www.teylingen.nl vindt u een link naar de digitale versie van dit vastgestelde bestemmingsplan.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep Van vrijdag 23 juli tot en met donderdag 2 september 2021 is het instellen van be­roep mogelijk voor:

  • 1.

    Alle belanghebbenden.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Inwerkingtreden van het bestemmingsplan

Het vaststellingsbesluit treedt op vrijdag 3 september 2021 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Plangebied

Het plangebied betreft recreatiepark Watertuin in Warmond. Nader gespecificeerd: dit bestemmingsplan Recreatiepark Watertuin 1e herziening voorziet ter plaatse van Watertuin 2 in een burgerwoning. Daarnaast voorziet deze herziening in ondergeschikt recreatief medegebruik van de groenstrook van het perceel achter en naast Watertuin 27. Als laatste komt met de herziening een bouwregel over de vrijstaande bijgebouwen –die al was vernietigd voor degene die daar beroep tegen hadden aangetekend- te vervallen.

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Ron van der Geest van domein Ruimte via telefoonnummer 14 0252.

Naar boven