Ontwerp wijzigingsplan Nieuwstraat 51A in Gilze

Door initiatiefnemer is een wijzigingsplan opgesteld. Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘detailhandel’ naar de bestemming ‘wonen’ voor het realiseren van twee appartementen. Het ontwerp wijzigingsplan bevat ook verschillende onderzoeken. Het ontwerp wijzigingsplan kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. De IMRO-code is: NL.IMRO.0784.WPNieuwstraat51A-ON01.

 

Een ieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp wijzigingsplan ligt met ingang van 20 juli 2021 tot en met 30 augustus 2021 voor een periode van zes weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk wijzigingsplan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen.

Voor informatie over dit wijzigingsplan kunt u contact opnemen met Dhr. Bosman, per mail via jurrebosman@abg.nl of telefonisch via 088 – 3821 685.

 

Naar boven