Vastgesteld wijzigingsplan Uterlangenweg 1 Uffelte

Overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat zij op 22 juni 2021 het ontwerpwijzigingsplan “Uterlangenweg 1 Uffelte” ongewijzigd hebben vastgesteld. Het vastgsetelde wijzigingsplan is de planidentificatie NL.IMRO.1701.509WPUterlangenwg1-0002 toegkend. Dit wijzigingsplan voorziet in het vergroten van het bouwvlak tot 150 m2.

Ter inzage

In verband met de coronacrisis is het alleen mogelijk het vastgestelde wijzigingsplan op afspraak in te zien. Wij verzoeken u het vastgestelde wijzigingsplan vanaf 15 juli 2021 digitaal te bekijken en alleen naar het gemeentehuis te komen indien strikt noodzakelijk. Wij volgen hierbij de op dit moment geldende coronamaatregelen. Het vastgestelde wijzigingsplan is vanaf 15 juli 2021 ook te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website.

Beroep

Vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2021 kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende. Het beroepschrift wordt gericht aan: Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Graag het zaaknummer 289326 vermelden.

Voorlopige voorziening

Het besluit van het college treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Om te voorkomen dat het besluit in werking treedt, kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Als binnen deze termijn een verzoek is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Contact

Cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 0521.

 

Naar boven