Ontwerp Wijzigingsplan “Brandestraat 7 Hooge Zwaluwe”

Burgemeester en Wethouders van Drimmelen maken bekend, dat het ontwerp van het wijzigingsplan “Brandestraat 7 Hooge Zwaluwe” met ingang van vrijdag 23 juli 2021 gedurende 6 weken ter inzage ligt.

 

Het plan heeft betrekking op:

 

Brandestraat 7 Hooge Zwaluwe, het perceel heeft een agrarische bestemming, met specifieke aanduiding glastuinbouw voor max. 3 hectare glasopstand. De bestemming wordt gewijzigd, het bestaande bouwvlak wordt vergroot naar 4 hectare om de bedrijfsvoering met containervelden te kunnen uitbreiden, betreffende locatie wordt landschappelijke ingepast. De max. glasopstand blijft 3 hectare.

 

Terinzagelegging

Het ontwerp wijzigingsplan met bijbehorende stukken, ligt met ingang van vrijdag 23 juli 2021 gedurende 6 weken (dus tot en met donderdag 2 september 2021) ter inzage. Het ontwerp wijzigingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.1719.0wp20brandestraat7-on01

 

Indienen zienswijze

Ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan kan gedurende de termijn van de terinzagelegging iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van de gemeente Drimmelen.

In verband met het Coronavirus heeft het de voorkeur zienswijzen schriftelijk in te dienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: B&W van Drimmelen, postbus 19, 4920 AA Made. Mondelinge zienswijzen kunnen op dit moment alleen telefonisch plaatsvinden. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Grondgebied (cluster Ruimte & Economie), telefonisch te bereiken onder nummer 14 0162.

 

Made, 22 juli 2021

college van Burgemeester en wethouders, gemeente Drimmelen,

Naar boven