Omgevingsvergunning voor dakkapel en gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met bestemmingsplan Taylorstraat 11a

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning (BOUWEN EN HANDELEN IN STRIJD MET REGELS RUIMTELIJKE ORDENING) verleend voor Taylorstraat 11a, 5691 CH voor het realiseren van een dakkapel en het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan. De vergunning is verzonden op 7 juli 2021.

Burgemeester en wethouders hebben deze omgevingsvergunning verleend naar aanleiding van een bezwaarprocedure.

Ter inzage

Het besluit ligt zes weken ter inzage bij de afdeling Dienstverlening, in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 5691 AL Son en Breugel.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u hiertegen binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit beroep instellen. Dit doet u door een beroepschrift te sturen naar de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen op de website www.rechtspraak.nl. Als u een beroepschrift stuurt, kunt u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA te ’s- Hertogenbosch. U kunt uw voorlopige voorziening digitaal aanvragen op de website www.rechtspraak.nl.

Het beroepschrift moet ten minste bevatten: 1. de handtekening van de indiener 2. de dagtekening/datum van ondertekening 3. de naam en het adres van de indiener 4. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep gericht is 5. de reden waarom u het niet eens bent met het besluit

Naar boven