Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Hengelosestraat 31 in Oldenzaal

De gemeente heeft op 21 januari 2021 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 41204-2020 voor een omgevingsvergunning op locatie Hengelosestraat 31 in Oldenzaal. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning toegekend. Het besluit betreft:

  • het brandveilig gebruiken van de nieuw gebouwde Nutsschool.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage bij het bouwloket in het gemeentehuis in Oldenzaal. De inzageperiode is 6 weken en start op 27 januari 2021. Voor het inzien van de stukken moet u een afspraak maken via bouwloket@oldenzaal.nl onder vermelding van uw telefoonnummer.

Procedure

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen belanghebbenden schriftelijk zienswijzen inbrengen. Deze zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal, postbus 354, 7570 AJ Oldenzaal. Ook mondeling kunnen zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor moet u binnen de zienswijze termijn een afspraak maken via bouwloket@oldenzaal.nl onder vermelding van uw telefoonnummer.

Wij wijzen u erop dat alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als de indiener ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en hij belanghebbende is.

Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie over bouwgerelateerde zaken (Wabo, milieu en sloop) kunt u contact opnemen via bouwloket@oldenzaal.nl of telefoonnummer (0541) 58 81 11. Voor meer informatie over zaken als APV, drank- en horeca en verkeersbesluiten kunt u contact opnemen via info@oldenzaal.nl of telefoonnummer (0541) 58 81 11.

Naar boven