Kennisgeving Drank- en horecavergunning, art. 3 DHW (2021-030219), Raadhuisstraat 8, Waspik

De burgemeester heeft een Drank- en horecavergunning verleend voor het uitoefenen van het horecabedrijf Brasserie Bij 8 op het adres Raadhuisstraat 8 Waspik. Deze vergunning is bij ons geregistreerd onder nummer 2021-030219. Dit besluit is bekendgemaakt op 30 juni 2021.

Waarom publiceert de burgemeester dit bericht?

Een drank- en horecavergunning wordt bij de burgemeester aangevraagd om een horecabedrijf te mogen uitoefenen. Met dit bericht laat de burgemeester u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de burgemeester tot en met 11 augustus 2021 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Meer informatie hierover vindt u op www.waalwijk.nl/bezwaar.

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het besluit in het Stadhuis van Waalwijk bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van het Stadhuis onze internetpagina: www.waalwijk.nl. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0416 – 683 456.

 

Naar boven