Kennisgeving exploitatievergunning art. 2.28, eerste lid, APV (2021-029759), Raadhuisstraat 8, Waspik

De burgemeester heeft een exploitatievergunning verleend voor het exploiteren van het horecabedrijf Brasserie Bij 8 op het adres Raadhuisstraat 8 Waspik. Deze vergunning is bij ons geregistreerd onder nummer 2021-029759. Dit besluit is bekendgemaakt op 30 juni 2021.

Waarom publiceert de burgemeester dit bericht?

Een exploitatievergunning wordt bij de burgemeester aangevraagd om een horecabedrijf te mogen exploiteren. Met dit bericht laat de burgemeester u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de burgemeester tot en met 11 augustus 2021 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Meer informatie hierover vindt u op www.waalwijk.nl/bezwaar.

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het besluit in het Stadhuis van Waalwijk bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van het Stadhuis onze internetpagina: www.waalwijk.nl. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0416 – 683 456..

 

Naar boven