Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning, uitgebreide voorbereidingsprocedure en hogere waardenbesluit Wet geluidhinder West 49a Avenhorn

 

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3 Wabo te verlenen. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van een woongemeenschap op het perceel West 49a Avenhorn.

Tevens is voor het genoemde plan op verzoek een hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder vastgesteld voor de te realiseren woning met nummer 10. Het ontwerpbesluit betreft het vaststellen van een hogere toelaatbare geluidsbelasting van ten hoogste 50 dB vanwege wegverkeerslawaai van de weg (West Avenhorn).

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 9 juli 2021 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het ontwerpbesluit is digitaal raadpleegbaar via www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop “in procedure”. Wilt u het ontwerpbesluit inzien op het gemeentehuis? Neemt u dan contact op met dhr. M. Burger van de afdeling Wonen & Ondernemen (0229-548 400) voor het maken van een afspraak.

Zienswijze

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerpbesluit indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Wonen & Ondernemen, tel. 0229-548400. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Het indienen van zienswijzen per e-mail is niet mogelijk.

Koggenland, 8 juli 2021, Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland

 

Naar boven