Verordening tot wijziging van de Verordening parkeerbelastingen 2021

DE RAAD VAN DE GEMEENTE GRONINGEN,

 

Gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 28 oktober 2020

 

Gelet op artikel 225 van de Gemeentewet;

BESLUIT:

 

de Verordening tot wijziging van de Verordening parkeerbelastingen 2021 vast te stellen.

Artikel I

De letters l. en r. van onderdeel III van de Tarieventabel als bedoeld in artikel 5 van de Verordening parkeerbelastingen 2021 luidt na wijziging als volgt:

 

l.

Korrewegbuurt:

Het gebied begrensd door de middellijn waterweg Oosterhamrikkanaal, Heymanslaan, kruispunt Korreweg/Heymanslaan, Floresplein, Celebesstraat, Ceramstraat, Celebesstraat, Molukkenstraat tot het kruispunt Molukkenstraat/Korreweg, Molukkenstraat tot het kruispunt Molukkenstraat/Soendastraat, Soendastraat tussen de kruispunten met Molukkenstraat en Floresstraat, Bedumerweg, Nieuwe Ebbingestraat tussen Noorderstationsstraat en Boteringesingel, Boteringesingel tot Boterdiep, Boterdiep westzijde tot Korreweg, Korreweg, Singelweg, P.J. van Kerckhoffstraat tot Bloemsingel.

t.

Professorenbuurt:

Het gebied begrensd door kruispunt Korreweg/Heymanslaan, Korreweg tot tot de waterweg Van Starkenborghkanaal, de waterweg Van Starkenborghkanaal, de middellijn van de Waterweg Oosterhamrikkanaal, Oosterhamrikkade tot het kruispunt Oosterhamrikkade/Heymanslaan, Diephuisstraat, Landstraat, Diephuisstraat.

Artikel II

Deze verordening treedt op 1 maart 2021 in werking.

 

Gedaan te Groningen in de openbare raadsvergadering van 16 december 2020.

De griffier,

Josine Spier

De voorzitter,

Koen Schuiling

Naar boven