AANWIJZINGSBESLUIT TOEZICHTHOUDERS GEMEENTE OPMEER

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Opmeer besluit, gelet op artikel 5:11 van de Algemene wet bestuursrecht juncto artikel 5.10, derde lid van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht;

De heer L. Cadogan, geboren op 3 september 1988 te Amsterdam, in de functie van onbezoldigd ambtenaar, aan te wijzen als toezichthouder belast met het houden van toezicht op de naleving van het bepaalde bij of krachtens de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Te bepalen dat bovengenoemde aanwijzing vervalt zodra het dienstverband van bovengenoemde personen is beëindigd. Dit besluit treedt in werking met ingang van 22 juni 2021.

Aldus besloten op 22 juni 2021.

 

Het college van Burgemeester en Wethouders van Opmeer,

 

de heer M.A.S. Winder  de heer W.G. Groeneweg

secretaris en burgemeester

 

Bezwaar maken: Op grond van de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht kunnen u en overige belanghebbenden binnen zes weken na de dag van verzending, dit is de dagtekening, van dit besluit bij ons college schriftelijk bezwaar indienen. Het bezwaarschrift dient ondertekend en gemotiveerd te zijn. Het indienen van een bezwaarschrift heeft op het desbetreffende besluit geen schorsende werking. Degenen die tegen het besluit bezwaar hebben ingediend, kunnen aan de voorzieningenrechter van de rechtbank een verzoek doen tot het treffende van een voorlopige voorziening, indien onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist. Hiertoe dient een gemotiveerd verzoek te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Een kopie van het bezwaarschrift dient te worden meegezonden.

 

 

 

Naar boven