Gemeente Amstelveen – Voorontwerp bestemmingsplan De Scheg Oost

Z21-048077

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken de terinzagelegging bekend van het voorontwerp bestemmingsplan De Scheg Oost. Het betreft een voorontwerp bestemmingsplan voor de realisatie van 172 woningen in combinatie met de aanleg van groen, verkeer en water. De noordgrens van het plangebied wordt bepaald door de J.C. van Hattumweg. De zuidgrens wordt bepaald door een te graven watergang in combinatie met de 20 KE contour. De westgrens wordt bepaald door de grens met het bestemmingsplan voor de toekomstige Uithoornlijn en de oostgrens is begrensd door agrarische gronden aan de Bovenkerkerweg en gedeeltelijk de Bovenkerkerweg zelf.

 

Ter inzage

De stukken liggen ter inzage van 3 juli 2021 tot en met 13 augustus 2021 en zijn op de volgende wijzen in te zien:

-in digitale vorm via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode NL.IMRO.0362.21C-VO01 of via de link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0362.21C-VO01;

-via de gemeentelijke viewer RO-publiceer http://0362.ropubliceer.nl/;

-in papieren vorm bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1; in verband met de beperkende maatregelen ten gevolge van het coronavirus, dient voor inzage eerst telefonisch een afspraak te worden gemaakt via (020) 540 49 11.

 

Inspraak

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een ieder zijn inspraakreactie over het voorontwerp bestemmingsplan indienen. Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders van Amstelveen, Postbus 4, 1180 BA Amstelveen. U kunt uw inspraakreactie ook digitaal indienen via fu-so@amstelveen.nl. Een inspraakreactie dient ten minste te zijn voorzien van kenmerk Z21-048077, uw naam, adres en woonplaats.

Eventueel kunt u uw reactie mondeling naar voren brengen. Hiervoor kunt u via het centrale nummer (020) 540 4911 een afspraak maken.

Naar boven