Vaststelling Bodemkwaliteitskaart wegbermen gemeente Peel en Maas

De raad van de gemeente Peel en Maas heeft op 8 juni 2021 de Bodemkwaliteitskaart wegbermen gemeente Peel en Maas en een Lokale Maximale Waarde (LMW) voor minerale olie voor de grondwal in Beringe vastgesteld.

 

Toelichting

Met de Bodemkwaliteitskaart wegbermen en de LMW voor minerale olie voor de grondwal in Beringe wordt het hergebruik van vrijkomende bermgrond binnen de gemeente Peel en Maas binnen aanvaardbare milieuhygiënische grenswaarden mogelijk gemaakt.

 

Ter inzage

De Bodemkwaliteitskaart wegbermen gemeente Peel en Maas en de LMW voor minerale olie voor de grondwal in Beringe liggen vanaf 29 juni 2021 gedurende 6 weken ter inzage in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen.

 

Beroep

U kunt vanaf 29 juni 2021 gedurende 6 weken beroep instellen tegen de vaststelling van de Bodemkwaliteitskaart wegbermen en de LMW voor minerale olie voor de grondwal in Beringe. Daarvoor moet u eerder een zienswijze hebben ingediend (naar aanleiding van het ontwerp van de kaart) of aantonen dat het voor u niet mogelijk was om op tijd een zienswijze in te dienen.

 

U stuurt het beroepschrift naar: Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019,2500 EA ‘s-Gravenhage.

Als u beroep instelt, blijft het besluit in eerste instantie gewoon geldig. Pas wanneer de Afdeling uitspraak doet, kan dat gevolgen hebben voor het besluit. De wet houdt rekening met de situatie dat iemand die beroep instelt niet kan wachten op die uitspraak. Daarom kunt u de Afdeling ook verzoeken een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Zij kan dan snel - en voordat zij uitspraak doet – een bepaalde maatregel treffen.

 

Meer informatie?

 

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Janssen van het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving. E-mailadres: roel.janssen@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

 

Panningen, 28 juni 2021

 

 

Naar boven