Besluit straatnaamgeving

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas heeft op 10 juni 2021 besloten een naam toe te kennen aan de volgende openbare ruimte:

 

- De naam voor het nieuwe woonhof nabij de Beukerveldstraat in Beringe vast te stellen als : Beukenhof.

 

Het betreft het benoemen van een openbare ruimte welke nog geen naam had.

 

De besluiten en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 24 juni 2021 ter inzage op het gemeentehuis aan Wilhelminaplein 1 te Panningen. Voor telefonische vragen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum via het algemeen telefoonnummer: (077) 306 66 66.

 

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u een gemotiveerd bezwaarschrift bij ons indienen. Dat doet u binnen zes weken na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen.

 

U stuurt uw bezwaarschrift naar:

Het college van burgemeester en wethouders

Postbus 7088

5980 AB Panningen

 

In uw bezwaarschrift staat in ieder geval:

a. uw naam en adres;

b. de datum waarop u het bezwaarschrift geschreven hebt;

c. een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

d.de reden waarom u bezwaar maakt;

e. uw handtekening.

 

Voorlopige voorziening

Ons besluit geldt ook tijdens de bezwaarprocedure. Als u wilt dat het besluit niet ingaat, kunt u om een voorlopige voorziening of schorsing vragen bij de rechtbank. Dat is een voorlopige beslissing om ons besluit niet in te laten gaan.

 

Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij:

De voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond

Sector Bestuursrecht

Postbus 950

6040 AZ Roermond

 

U kunt een voorlopige voorziening of schorsing ook vragen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Meer informatie krijgt u bij de rechtbank via telefoonnummer (0475) 35 22 22.

 

Naar boven