Bekendmaking anterieure overeenkomst Begoniastraat 19-57 ‘herbouw 16 woningen’ te Enkhuizen

Burgemeester en wethouders maken, ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat zij op 16 juni 2021 een anterieure overeenkomst ex artikel 6.24 lid 1 Wro, hebben gesloten met de initiatiefnemer van dit bouwplan. De gronden waarop de overeenkomst betrekking heeft zijn kadastraal bekend gemeente Enkhuizen, sectie B, nummers 581 en 582.

Omgevingsvergunning, ruimtelijke onderbouwing

De initiatiefnemer van het bouwplan heeft een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor de bouw van 16 woningen op het perceel Begoniastraat 19-57 inclusief de terreininrichting. De overeenkomst hangt samen met deze aanvraag.

Overeenkomst

In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de realisatie van deze ruimtelijke ontwikkeling(en) en zijn de wederzijdse verwachtingen en verplichtingen vastgelegd. Tevens is met de overeenkomst het zogeheten kostenverhaal “anderszins” verzekerd als bedoeld in artikel 6.12 lid 2 sub a Wro door betaling van een bijdrage aan gemeente Enkhuizen.

Locatie ter inzage legging

Conform het gestelde in artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening ligt met ingang van de dag na deze publicatie, gedurende een periode van zes weken, de zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure overeenkomst ter inzage in het Stadskantoor, Hoogstraat 11 te Enkhuizen.

Zienswijzen

Tegen de gesloten anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Eenkoren van de afdeling Ruimte.

 

Naar boven