Gemeente Beesel - Vastgesteld bestemmingsplan 'Ouddorp 9' in Beesel

Vastgesteld ‘bestemmingsplan Ouddorp 9 Beesel’

 

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 14 juni 2021 het ‘bestemmingsplan Ouddorp 9 Beesel’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 24 juni 2021 voor een ieder gedurende zes weken (dit is tot en met woensdag 4 augustus 2021) ter inzage bij de Klantenbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Reuver. Het raadsbesluit ligt ook ter inzage.

 

Het bestemmingsplan voorziet in een uitbreiding van de voor de bedrijfslocatie Ouddorp 9 te Beesel geldende bestemming ‘Agrarisch – Glastuinbouw’ naar de aangrenzende gronden (uitbreiding bestemmingsvlak en bouwvlak). Planologisch worden er met dit bestemmingsplan zowel aan de zuidzijde van de bestaande bedrijfslocatie als ook aan de noordzijde uitbreidingen van de glasopstanden en van de loodsen mogelijk gemaakt.

 

Het plan met de bijbehorende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID-nummer van het vastgestelde bestemmingsplan is: NL.IMRO.0889.BPOuddorp9-VA01. Het plan met de bijhorende stukken is ook digitaal te raadplegen via de website www.beesel.nl onder Inwoners > Bouwen > Bestemmingsplannen, overzicht > Vastgesteld. In verband met coronamaatregelen vragen wij u om ingeval van inzage van het bestemmingsplan in het gemeentehuis een afspraak te maken met dhr. T. van Loon, Team Ruimtelijke ontwikkeling, bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente Beesel, 077-4749292.

 

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die bij de gemeenteraad een zienswijze heeft ingediend over het ontwerp-bestemmingsplan, alsmede door een belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden. De belanghebbende die zich niet kan verenigen met aangebrachte wijzigingen kan eveneens van deze beroepsmogelijkheid gebruik maken. Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij degene die beroep instelt tevens binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Reuver, 23 juni 2021

 

Burgemeester en wethouders van Beesel

 

Naar boven