Ontwerpbeschikking Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Uitgebreide Voorbereidingsprocedure, brandveilig in gebruik nemen, Lorentzlaan 15 (zaaknummer 2418212020)

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen:

Kenmerk : 0193ESUITE2418212020

Locatie : Lorentzlaan 15 te Zwolle

Voor : het brandveilig in gebruik nemen van het pand

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 16 januari tot en met 27 februari 2021 in het Stadskantoor (Lübeckplein 2) voor een ieder ter inzage. Zie de site van gemeente Zwolle voor aangepaste openingstijden

De stukken kunnen u op verzoek ook digitaal worden toegezonden. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar omgevingsvergunning@zwolle.nl onder vermelding van het zaaknummer.

Heeft u vragen, dan kunt u bellen met 14038 en, met vermelding van het zaaknummer, vragen naar de medewerker die de aanvraag behandelt. Deze kan uw vragen beantwoorden en geeft uitleg over de procedure.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit. Dat kunt u zowel telefonisch, per e-mail als per post doen. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken door te bellen met nummer 14038 en te vragen naar een medewerker van het team Juridische Ondersteuning/Wabo. U kunt ook een e-mail sturen naar omgevingsvergunning@zwolle.nl. Een brief kan worden gericht aan: afdeling Fysieke Leefomgeving, sectie Vergunningen, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en u belanghebbende bent.

Naar boven