Akkoord melding klein evenement APV, voor het houden van Filmopname, Ambachtstraat thv nr 36 in Werkhoven

 

Publicatiedatum: 18 juni 2021

Locatie: Ambachtstraat ter hoogte van nr 36 in Werkhoven

Datum en tijdstip evenement: donderdag 17 juli 2021 van 15:30 uur tot 19:00 uur

Zaaknummer: 1027190

Bestuursorgaan: college van burgemeester en wethouders

Datum akkoordmelding: 16 juni 2021

Rechtsmiddel: bezwaar

 

Bezwaarschrift indienen

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen. Wij raden u aan om eerst met ons te bellen. Onze medewerkers kunnen verder toelichten om welke redenen het besluit is genomen.

 

Blijft u het toch oneens met het besluit? Dan stuurt u binnen zes weken een brief aan:

Het college van burgemeester en wethouders

Postbus 5

3980 CA BUNNIK

 

Zorgt u ervoor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag waarop deze brief is verzonden. Daarmee voorkomt u dat we uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen. Het bezwaarschrift bevat in ieder geval:

- uw naam en adres;

- datum en handtekening;

- een omschrijving van het besluit waar het bezwaarschrift tegen gericht is (u kunt bijvoorbeeld datum en kenmerk van deze brief vermelden of een kopie meesturen);

- de reden waarom u bezwaar maakt.

 

Machtiging bij vertegenwoordiging

Als iemand anders u vertegenwoordigt, is het nodig om een door u ondertekende machtiging bij het bezwaarschrift te voegen.

 

Digitaal indienen bezwaarschrift

Het bezwaarschrift kunt u ook indienen met het webformulier (‘bezwaarschriftformulier’) via onze website www.bunnik.nl. Dit formulier kunt u vinden bij het onderwerp ‘online regelen’ op onze website. Voor deze wijze van indienen heeft u een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

 

Voorlopige voorziening aanvragen

Ons besluit geldt ook tijdens de bezwaarprocedure. Als u wilt dat het besluit niet meteen ingaat, kunt u om een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank. Dat is een voorlopige beslissing om een bepaalde handeling uit te stellen of juist door te laten gaan. Dit kan alleen als u al een bezwaarschrift heeft ingediend. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Utrecht.

 

Het postadres is:

Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, voorlopige voorzieningen

Postbus 16005

3500 DA Utrecht.

 

U kunt het verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht, hiervoor dient u te beschikken over een DigiD. Op de genoemde site is hierover meer informatie te vinden.

 

Kosten voorlopige voorziening

Voor een voorlopige voorziening betaalt u griffierecht. Meer informatie hierover krijgt u van de griffie van de rechtbank.

 

Naar boven