Publicatie besluit omgevingsvergunning milieu, Veilingweg 1 in Bovenkarspel

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken bekend dat zij hebben besloten een omgevingsvergunning milieu te verlenen voor het veranderen en het in werking hebben na die verandering van de gehele inrichting (revisie). De inrichting C.N.B. Bovenkarspel is gelegen aan de Veilingweg 1 in Bovenkarspel. De aanvraag is ingediend voor het plaatsen van een koelinstallatie ter vervanging van de bestaande koelinstallatie bij hal 10 - 12. De koelinstallatie wordt in 2021 gevuld met 1750 kg van het natuurlijk koudemiddel ammoniak (NH3). Daarnaast neemt bij hal

18 – 19 de vulling van de koelinstallatie toe tot 1700 kg NH3.

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Het definitieve besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Ter inzage

De aanvraag, de beschikking en overige bijbehorende stukken liggen van 24 juni 2021 tot en met 5 augustus 2021 ter inzage bij de gemeente Stede Broec, De Middend 2 in Bovenkarspel (op afspraak). In verband met de Corona-crisis kan degene die de betreffende stukken in wil zien, per e-mail een verzoek indienen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, e-mailadres postbus@odnhn.nl onder vermelding van het zaaknummer OD.316468, waarna de stukken digitaal toegezonden zullen worden.

Rechtsbescherming

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken, gerekend vanaf de dag na de datum waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Sectie bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Het beroepschrift moet in ieder geval het volgende bevatten:

• uw naam, adres, postcode en woonplaats;

• de datum;

• over welke beschikking het gaat (u kunt het beste een kopie van dit besluit bijsluiten);

• de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit;

• uw handtekening.

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen bij de rechtbank via: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Voor meer informatie verwijzen wij naar www.rechtspraak.nl.

 Het besluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van het beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u tijdens de beroepsprocedure de voorzieningenrechter van de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen.

Voor de behandeling van dit verzoek en het beroep wordt griffierecht geheven.

Informatie

Meer Informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, telefoonnummer 088-1021 300.

 

Naar boven