VERKEERSBESLUIT

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat zij de volgende verkeersmaatregelen hebben genomen:

 

1. het aanwijzen van 2 parkeerplaatsen aan de Dorpsstraat in Gees als parkeergelegenheid alleen bestemd voor elektrische personenauto’s met gebruik van de laadpaal door het plaatsen van het bord E4, met een onderbord voorzien van de tekst "alleen opladen van elektrisch voertuigen" conform bijgevoegde situatieschets met nummer 21.016-02;

2. het aanwijzen van 2 parkeerplaatsen aan de Oosterlangen in Erm als parkeergelegenheid alleen bestemd voor elektrische personenauto’s met gebruik van de laadpaal door het plaatsen van het bord E4, met een onderbord voorzien van de tekst "alleen opladen van elektrisch voertuigen" conform bijgevoegde situatieschets met nummer 21.016-04;

3. het aanwijzen van 2 parkeerplaatsen aan de Scheerturfstraat in Schoonoord als parkeergelegenheid alleen bestemd voor elektrische personenauto’s met gebruik van de laadpaal door het plaatsen van het bord E4, met een onderbord voorzien van de tekst "alleen opladen van elektrisch voertuigen" conform bijgevoegde situatieschets met nummer 21.016-06.

 

Het besluit en de op dit besluit betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien van 19 juni 2021 tot en met 30 juli tijdens de openingstijden in het Klantcontact-centrum. Buiten de openingstijden is inzage na telefonische afspraak met de afdeling (telefoon 14 0524), ook mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

 

Het besluit en de daarbij behorende tekeningen zijn als bijlage bij deze publicatie gevoegd.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen gedurende bovengenoemde termijn bezwaar indienen. De bezwaren moeten gemotiveerd zijn en belangen betreffen die door de verkeerswetgeving worden beschermd.

 

 

 

 

Naar boven