Gemeente Harderwijk - verlening exploitatievergunning - Ouverturebaan 1 (tijdelijke locatie), Harderwijk

De burgemeester maakt bekend dat hij op grond van artikel 2:28 van de Algemene plaatselijke verordening Harderwijk aan de onderstaande onderneming een exploitatievergunning heeft verleend:

  • -

    Multifunctioneel Centrum De Roef aan de Ouverturebaan 1 (tijdelijke locatie) te Harderwijk. De vergunning is verzonden op 2 juni 2021.

De verleende vergunningen en bijbehorende stukken liggen van 9 juni tot en met 13 juli 2021 ter inzage. Indien u de stukken wilt inzien kunt u telefonisch een afspraak maken met een klantmanager bijzondere wetten van de afdeling vergunningverlening via tel. (0341) 411 911.

Bent u het niet eens met deze beslissing(en)?

Dan kunt u een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester, p/a Postbus 1, 3980 AA Zeewolde. Hiervoor geldt een termijn van 6 weken. De bezwaartermijn vangt aan op de dag nadat ik mijn besluit aan de aanvrager bekend heb gemaakt.

Tot 1 juli 2021 is de publicatie op de gemeentepagina in de Harderwijker Courant de officiële publicatie. Na 1 juli 2021 is de publicatie in het Elektronisch Gemeenteblad de officiële publicatie.

Naar boven