Onder-mandaat heffingsambtenaar BsGW – Voerendaal

De coördinator Bedrijfsbureau van de gemeente Voerendaal;

 

overwegende dat:

 

de heffingsambtenaar, als bedoeld in artikel 231, lid 2, onderdeel b van de Gemeentewet, van de gemeente Voerendaal op 15 maart 2021 de heffingsbevoegdheid en – voor zover van toepassing – de bevoegdheid tot toezending of uitreiking van kennisgevingen, nota’s of andere schrifturen ter zake de volgende heffingen op grond van een door het bevoegde bestuursorgaan van de gemeente Voerendaal vastgestelde regeling:

a. leges;

b. marktgelden;

c. lijkbezorgingsrechten

heeft gemandateerd aan de coördinator Bedrijfsbureau van de gemeente Voerendaal, waarbij de mogelijkheid tot ondermandaat werd geboden;

 

dat het wenselijk is om deze bevoegdheden onder te mandateren;

 

gelet op afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht;

 

besluit:

 

  • 1.

    onder-mandaat te verlenen aan de functionarissen van de cluster Dienstverlening en van de afdeling Omgevingsontwikkeling tot het heffen van leges, marktgelden en lijkbezorgingsrechten;

  • 2.

    eerdere ondermandaat-besluiten m.b.t. de heffingsbevoegdheid c.a. ter zake leges, marktgelden en lijkbezorgingsrechten in te trekken.

 

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking.

Aldus besloten op 14 juni 2021.

Coördinator Bedrijfsbureau,

G.H. Schrijen

Het besluit ligt vanaf 16 juni 2021 gedurende 6 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum.

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 7:1 juncto 6:4 van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende die door dit besluit rechtstreeks in zijn belangen is getroffen binnen 6 weken na de datum van bekendmaking van dit besluit een bezwaarschrift indienen bij de coördinator Bedrijfsbureau van de gemeente Voerendaal, Postbus 23000, 6367 ZG Voerendaal.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

a. naam en adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

d. de gronden van het bezwaar.

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kan de indiener van het bezwaarschrift de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, locatie Maastricht, sector Bestuursrecht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vindt u de precieze voorwaarden.

Naar boven