Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Plagweg 20 – IJsselstraat 6” gemeente Brummen

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Brummen maakt, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van vrijdag 04 juni 2021 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Plagweg 20 – IJsselstraat 6”, ter inzage ligt.

 

Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan “Buitengebied 2008” van de gemeente Brummen en ziet toe op functieverandering op het perceel IJsselstraat 6 en Plagweg 20. Het plan maakt een functieverandering mogelijk van “agrarisch met landschapswaarden” naar wonen en omvat de sloop van voormalige agrarische opstallen, het bestemmen van de bestaande dubbele bedrijfswoning als dubbele burgerwoning en de realisatie van één nieuwe woning aan de Plagweg 20 te Empe. Het bestemmingsplan voorziet aan de IJsselstraat 6 in het bestemmen van de bestaande bedrijfswoningen als burgerwoning en de realisatie van twee burgerwoningen in schuurvorm.

 

I nzage termijn

Analoog

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken, ligt vanaf vrijdag 04 juni 2021 t/m donderdag 15 juli 2021, tijdens openingstijden, ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Engelenburgerlaan 31, Brummen). Vanwege COVID-19 maatregelen zijn de stukken alleen in te zien op afspraak.

  •  

Digitaal

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder Inwoner en ondernemer / Bouwen en Wonen / Bestemmingsplannen / bestemmingsplannen in procedure) en op www.ruimtelijkeplannen.nl via onderstaande link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0213.BG700069-ON01

 

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad (Postbus 5, 6970 AA te Brummen).

 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. (Reinier) Nooteboom, adviseur RO procedures, via telefoonnummer (0575) 568 562 of per e-mail op r.nooteboom@brummen.nl. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

Naar boven