Nota Vergunningverlening Bouw- en Woningtoezicht 2017 - 2020

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken bekend, dat zij op 11 mei 2021 de geldigheidsduur van de Beleidsnota Vergunningverlening Bouw- en Woningtoezicht 2017-2020 hebben verlengd tot minimaal één jaar na de inwerkingtreding van de in voorbereiding zijnde Omgevingswet.

 

De nota is een beleidsregel als bedoeld in Titel 4.3 van de Algemene wet bestuursrecht. De nota beschrijft hoe de Omgevingsdienst Midden-Holland in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk de vergunningentaken en de afhandeling van meldingen op het gebied van onder meer bouwregelgeving, sloop, gebruik en ruimtelijke ordening uitvoert. De nota is als informatieve bijlage bij deze bekendmaking opgenomen.

 

Inzage

De nota is beschikbaar gesteld in de decentrale regelingenbank op de website www.overheid.nl onder Beleid & regelgeving > Wettenbank lokaal. De nota kan aldaar worden ingezien.

 

Tegen een besluit inhoudende een beleidsregel is geen bezwaar of beroep mogelijk (artikel 8:3 Algemene wet bestuursrecht).

 

Vragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. de Blooy van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, via telefoonnummer 0172-522 522.

 

Bodegraven, 19 mei 2021.

 

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk,

de secretaris,

P.E. van Boggelen, l.s.

 

de burgemeester,

mr. C. van der Kamp

Naar boven