BESLUIT BEPERKING OPENBAARHEID

 

 

Het college van Heusden;

 

gelet op artikel 15, lid 1, onder a, Archiefwet 1995;

 

gelet op artikel 10 van het Archiefbesluit 1995;

 

 

besluit:

 

volgens de hierna aangegeven specificatie beperkingen te stellen aan de openbaarheid van het archief van de voormalige gemeente Drunen over de periode 1991-1996. Daarbij zijn naast de beperkingsgrond in een daaraan gekoppelde tabel de betrokken inventarisnummers, de bijbehorende beperkingsduur en het daaraan verbonden jaar van openbaarmaking vermeld.

 

Met het oog op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer zijn de navolgende inventarisnummers beperkt openbaar.

 

 

Raadpleging of gebruik van de archiefbescheiden geborgen onder bovengenoemde inventarisnummers is, tot het moment waarop ze openbaar worden, uitsluitend mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de streekarchivaris, die aan zijn toestemming voorwaarden kan verbinden.

 

Het vervaardigen van reproducties van documenten geborgen onder bovengenoemde inventarisnummers is, tot het moment waarop ze openbaar worden, uitsluitend mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de streekarchivaris, die aan zijn toestemming voorwaarden kan verbinden.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen bij de gemeente tegen dit besluit bezwaar maken. Dit kan tot uiterlijk zes weken na de bekendmaking van dit besluit. Meer informatie hierover staat op www.heusden.nl.

 

 

Aldus vastgesteld in zijn vergadering van 12 januari 2021.

 

het college van Heusden,

de secretaris, mr. H.J.M. Timmermans

de burgemeester, drs. W. van Hees

 

 

Naar boven