Gemeente Vaals - ontheffing gebruikmaken van de restaurantfaciliteiten en het gebruik van gescheiden ruimtes - Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Vaalsbroek 1, Vaals

Ingevolge de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht wordt bekend gemaakt, dat de Burgemeester heeft besloten:

 

Op grond van artikel 58e, tweede lid van de Wet publieke gezondheid (hierna Wpg) jo. artikel 58h Wpg gelezen in samenhang met de sluiting van publieke plaatsen in artikel 4.a1 van de Tijdelijke regeling maatregelen covid-19, inhoudende de sluiting van restaurants voor gasten van hotels:

 

Ontheffing te verlenen aan de inrichting Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals voor het gebruikmaken van de restaurantfaciliteiten en het gebruik van gescheiden ruimtes om maaltijden te nuttigen door topsportclub Roda JC.

 

De ontheffing geldt gedurende de perioden 14-15, 19-20 en 22-23 mei 2021 onder de navolgende voorwaarden:

  • -

    deze ontheffing geldt uitsluitend ten behoeve van de personen gelieerd aan topsportclub Roda JC, zoals aangevraagd;

  • -

    er moeten maatregelen worden getroffen zodat de aanwezigen te allen tijde 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden en de contacten met het personeel tot een minimum beperkt blijven;

  • -

    er moeten maatregelen worden getroffen dat de stromen van de personen die samenkomen, worden gescheiden, ook voor zover het gebruik van sanitaire voorzieningen betreft;

  • -

    er moeten hygiënemaatregelen worden getroffen waarmee de verspreiding van Covid-19 worden tegengegaan;

  • -

    het personeel dient altijd tijdens de verzorging van het voedsel een mondkapje te dragen.

     

Bezwaar:

Tegen genoemd besluit kunnen belanghebbenden die hierdoor rechtstreeks in hun belang zijn getroffen een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen.

Voor het indienen van een bezwaarschrift gelden de volgende termijnen:

  • -

    Als geen verzenddatum is vermeld, binnen 6 weken na deze bekendmaking

  • -

    Als een verzenddatum is vermeld, binnen 6 weken na verzenddatum van het besluit.

Tevens kunnen belanghebbenden de president van de Rechtbank Limburg, team Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) verzoeken een voorlopige voorziening (waaronder is begrepen schorsing) te treffen.

 

Inzage:

Dit besluit kan door iedereen gedurende de termijn dat bezwaren kunnen worden ingediend ter inzage aangevraagd worden via info@vaals.nl.

Naar boven