Gemeenteblad van Woudenberg

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
WoudenbergGemeenteblad 2021, 128851Beschikkingen | aanvraagGemeente Woudenberg - melding van een activiteit - nieuwbouw van de expositieruimte en winkelmuseum - Brinkkanterweg 23a, Woudenberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudenberg hebben op 1 april 2021 een melding in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer ontvangen van Stichting Grebbelinie in het vizier te Woudenberg.

De melding heeft betrekking op de nieuwbouw van de expositieruimte en winkelmuseum aan de Brinkkanterweg 23a in Woudenberg en heeft zaakkenmerk Z-MLD-2021-1784.

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Genoemde instelling valt onder de algemene regels van het Activiteitenbesluit.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.