Buitengebied Lingewaard, Zandvoortsestraat 2 Gendt

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat zij op 20 april 2021 het wijzigingsplan Buitengebied Lingewaard, Zandvoortsestraat 2 Gendt hebben vastgesteld.

Voor welk gebied?

Het perceel Zandvoortsestraat 2 in Gendt.

Wat is het plan?

Het plan voorziet in een functieverandering van Agrarisch met waarden - Oeverwallen naar Wonen aan de Zandvoortsestraat 2 in Gendt. In ruil voor de sloop van de voormalige agrarische bedrijfsbebouwing van circa 290 m2 en glasopstanden van circa 6.900 m² wordt één nieuwe woning op het perceel gerealiseerd. Daarnaast wordt de voormalige agrarische bedrijfswoning omgevormd naar burgerwoning.

Wat ligt ter inzage?

Het vastgestelde wijzigingsplan met vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 29 april 2021 gedurende zes weken ter inzage gelegd. Het plan bestaat uit de verbeelding, de regels en de daarbij behorende toelichting.

In het collegebesluit is vermeld dat er geen exploitatieplan is vastgesteld.

Waar is dit terug te vinden?

 

  • 1.

    Het digitale wijzigingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl (onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.247-VG01) of via https://www.officielebekendmakingen.nl ;

  • 2.

    Het analoge wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 te Bemmel.

Wilt u reageren?

Alle belanghebbenden waaronder belanghebbenden die een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht, kunnen binnen de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Plan in werking?

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Burgers kunnen met hun DigiD ook beroep indienen via het digitale loket op de website van de raad van State https://digitaalloket.raadvanstate.nl

Wanneer ligt dit ter inzage?

Alle stukken liggen ter inzage van donderdag 29 april 2021 tot en met woensdag 9 juni 2021.

Heeft u vragen?

Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar.

U kunt bellen naar (026) 32 60 111.

Bemmel 28 april 2021

Naar boven