Gemeente Twenterand - Inspraak Verordening Duurzaamheidssubsidie 2021 – 2025

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand heeft op 20 april 2021 de verordening duurzaamheidssubsidiein concept vastgesteld.

 

Waar kunt u de verordening inzien?

De verordening kunt u vanaf vrijdag 23 april 2021 tot vrijdag 21 mei 2021 inzien. Reacties op de verordening kunt u tot vrijdag 21 mei indienen. Voor het inzien van de verordening kunt u een afspraak maken met Marijke Schipper. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-30993493 of per e-mail m.schipper@twenterand.nl.

 

Hoe kunt u reageren?

Uw schriftelijke reacties op de conceptvisie kunt u indienen van vrijdag 23 april 2021 tot vrijdag 21 mei 2021. De reacties dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand. De reacties kunnen naar m.schipper@twenterand.nl gestuurd worden.

 

Wat gebeurt er met uw reactie?

Na afloop van de inspraaktermijn vindt een beoordeling van de reacties plaats. Er zal gekeken worden of de reacties aanleiding geven de verordening op onderdelen bij te stellen. Alle belanghebbenden, die schriftelijk reageren, krijgen bericht terug nadat nadere besluitvorming op dat gebied plaats heeft gevonden.

Naar boven