Molvense Erven 158 gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten, verleende omgevingsvergunning voor het plaatsen van een dakkapel.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben een reguliere omgevingsvergunning verleend voor:

Nr.: N-HZ-2021-0078

Omschrijving: het plaatsen van een dakkapel

Datum verleend: 20 april 2021

De vergunning ligt vanaf datum besluit ter inzage. Tegen desbetreffend besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking (verzenddatum) van het besluit, op grond van de Algemene wet bestuursrecht schriftelijk bezwaar maken bij het College van burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., Postbus 10000, 5670 GA Nuenen.

Als u de omgevingsvergunning wilt inzien, vragen wij u hiervoor een afspraak te maken voor ‘omgevingsvergunning inzien’ via www.nuenen.nl of eventueel telefonisch contact opnemen met ons klantcontactcentrum via telefoonnummer (040) 2631 631. Het bezoekadres van het gemeentehuis is, Jan van Schijnveltlaan 2 in Nuenen.

Tevens kan voor deze vergunning bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant in ‘s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 70584, 5201 CZ ‘s-Hertogenbosch, een verzoek worden gedaan een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven