Ontwerpbesluit weigeren omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) van burgemeester en wethouders voor het bouwen van een loods en twee sleufsilo’s op de locatie Koningspade 11, 1718 ML Hoogwoud (kadastraal bekend als gemeente Opmeer, sectie V, nummer 275)

De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Opmeer maken voor zover het eenieders bevoegdheid betreft, bekend dat op een aanvraag voor het bouwen van een loods en twee sleufsilo’s op de locatie Koningspade 11, 1718 ML Hoogwoud (kadastraal bekend als gemeente Opmeer, sectie V, nummer 275):

 

het college van burgemeester en wethouder een ontwerpbesluit heeft genomen om de omgevingsvergunning te weigeren met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). U kunt de conceptweigering omgevingsvergunning met bijlagen (o.a. ruimtelijke onderbouwing) van 23 april 2021 tot en met 4 juni 2021 inzien bij het serviceloket in het gemeentehuis van Opmeer. Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 0226- 363 333. Indienen zienswijze: Tijdens de periode van de terinzagelegging kan iedereen een onderbouwde zienswijze indienen op het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning. Zienswijze op het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning: Een schriftelijke zienswijze op het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 199, 1715 ZK Spanbroek. Voor het inbrengen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer B. Dekker van de afdeling Ruimte en Ondernemen. telefoon 0226-363 333. Opmeer, 22 april 2021 Burgemeester en wethouders gemeente Opmeer

Naar boven