Gemeenteblad van Eijsden-Margraten

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
Eijsden-MargratenGemeenteblad 2021, 126056Overige overheidsinformatieBekendmaking verkeersbesluiten

Verkeersbesluit Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken Bellefleur Eijsden

In de Bellefleur te Eijsden worden verkeersborden E06 (gehandicaptenparkeerplaats) geplaatst.

Het verkeersbesluit is in te zien via www.officiele-bekendmakingen.nl (Staatscourant nr. stcrt-2021-21011), publicatiedatum 22 april 2021 en ligt ter inzage op het gemeentehuis te Margraten.

Verkeersbesluit Gehandicapten parkeerplaats op kenteken Breusterweiden Eijsden

In de Breusterweiden te Eijsden worden verkeersborden E06 (gehandicaptenparkeerplaats) geplaatst.

Het verkeersbesluit is in te zien via www.officiele-bekendmakingen.nl (Staatscourant nr. stcrt-2021-21021), publicatiedatum 22 april 2021 en ligt ter inzage op het gemeentehuis te Margraten.

Verkeersbesluit wijzigen parkeerverboden en instellen parkeerverbodszone De Erk en Schinkepoort te Margraten

In De Erk en Schinkepoort worden verkeersborden E01 (einde parkeerverbodszone en begin parkeerverbodszone met uitzondering van ‘parkeren in de vakken’) geplaatst tussen Holstraat en Eijkerstraat en Sprinkstraat (inclusief de Sprinkstraat) en Burgemeester Ronckersplein, tussen N278 en Sprinkstraat. Hierdoor valt het gebied De Erk en Schinkepoort onder het regime parkeerverbodszone (met uitzondering van ‘parkeren in de vakken’). De huidige parkeerverboden vervallen. Met het instellen van deze zone wordt het huidige aantal parkeerplaatsen niet verminderd.

Het verkeersbesluit is in te zien via www.officiele-bekendmakingen.nl (Staatscourant nr. stcrt-2021-21006), publicatiedatum 22 april 2021 en ligt ter inzage op het gemeentehuis te Margraten.

Eijsden-Margraten, 22 april 2021