Wijziging Regeling briefadres gemeente Kapelle 2020

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kapelle;

Besluit:

Vast te stellen de volgende wijziging van de Regeling briefadres gemeente Kapelle 2020

Artikel 1

De regeling briefadres gemeente Kapelle 2020 wordt gewijzigd als volgt:

Artikel 6 komt te luiden:

Artikel 6 Termijn briefadres

  • 1.

    In de situatie als bedoeld in artikel 2, lid 1, onder b, mag een briefadres worden gekozen voor de duur van maximaal drie maanden. Deze termijn kan telkens met maximaal zes maanden worden verlengd.

  • 2.

    In de situatie als bedoeld in artikel 2, lid 1, onder c, mag een briefadres worden gekozen voor de duur van onbepaalde tijd. Deze termijn wordt iedere twee jaar getoetst.

  • 3.

    In de situatie als bedoeld in artikel 2, lid 1, onder d, mag een briefadres worden gekozen voor de duur van acht maanden.

  • 4.

    In de situatie als bedoeld in artikel 2, lid 1, onder e, mag een briefadres worden gekozen voor de duur van maximaal 2 jaar.

  • 5.

    In de situatie als bedoeld in artikel 2, lid 1 onder f en g mag een briefadres worden gekozen voor de duur van onbepaalde tijd. Deze termijn wordt iedere twee jaar getoetst.

  • 6.

    Als de aangever voor het aflopen van de termijn als bedoeld in het eerste en tweede lid geen aangifte heeft gedaan van een woonadres, wordt door de aangever een verzoek ingediend om het briefadres te verlengen.

  • 7.

    In de situatie als bedoeld in artikel 2, lid 4 mag een briefadres worden verleend voor de duur die de burgemeester noodzakelijk acht.

  • 8.

    De aanvraag voor verlenging van het briefadres wordt beoordeeld met inachtneming van de artikelen 2 en 5.

  • 9.

    Onverminderd hetgeen is bepaald in het eerste tot en met het zesde lid, is diegene op wie het briefadres betrekking heeft en een ander adres krijgt, gehouden om in de periode tussen vier weken vóór de beoogde verhuisdatum tot en met de vijfde dag na verhuisdatum hiervan aangifte te doen bij de gemeente waar hij zijn nieuwe adres heeft.

 

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag na de bekendmaking in het Gemeenteblad.

 

Vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kapelle op 6 april 2021,

 

 

de secretaris, de burgemeester,

 

 

mr. A.J. van den Berge A.M.T. Naterop

 

 

Naar boven