Westerdijk 1A VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunningen hebben verleend

VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING

Westerdijk 1A

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning (NL.IMRO.0405.UAP-Westerdijk1A-va01) hebben verleend voor het realiseren van een nieuw appartementengebouw met vier appartementen op het perceel Westerdijk 1a te Hoorn.

 

Terinzageligging

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 23 april tot en met 3 juni 2021 voor een ieder ter inzage bij het Loket Bouwen, Wonen, en Ondernemen in het stadhuis, Nieuwe Steen 1 te Hoorn. Ook zijn ze te raadplegen op de website van de gemeente (www.hoorn.nl) en op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

 

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de periode van terinzageligging kan tegen deze beschikking beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

- een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerp-omgevingsvergunning;

- redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig of geen zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning heeft ingediend.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Het ondertekende beroepschrift bevat: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

 

Verzoek om voorlopige voorziening

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Opgemerkt wordt dat een beroepsschrift en/of verzoek om een voorlopige voorziening ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht kan worden ingediend. Hiervoor moet u beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn aflooptAdres, Omschrijving

 

Verleende omgevingsvergunning is verzonden

 

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u een bezwaarschrift indienen. Meer informatie over het indienen van een bezwaarschrift leest u hieronder.

 

BEZWAARSCHRIFT

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht hebben belanghebbenden het recht tegen een besluit kosteloos bezwaar te maken door het indienen van een bezwaarschrift.

Het bezwaarschrift dient binnen zes weken te worden ingediend. De termijn van zes weken gaat in één dag na verzending van de besluiten aan de aanvrager. Deze dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van deze publicatie.

Let daarom in de publicatie op de verzenddatum van het betreffende besluit.

Een bezwaarschrift dient ingediend te worden bij het college van burgemeester en wethouders van Hoorn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn. Dit kan per email (gemeente@hoorn.nl) of schriftelijk. Kijk voor meer informatie op www.hoorn.nl/bezwaar.

In het bezwaarschrift moet het volgende staan:

- uw naam, adres en graag ook uw telefoonnummer;

- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar

maakt;

- de reden waarom u bezwaar maakt;

- de datum en uw handtekening.

Naar boven