Kennisgeving meldingen artikel 8.41 Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stede Broec maken ter uitvoering van de Wet milieubeheer bekend dat op grond van artikel 8.41 van deze wet de volgende meldingen zijn ontvangen:

Activiteitenbesluit milieubeheer

 

  • 1.

    Reparatiebedrijf Kooy B.V., Zesstedenweg 283 (1613JG) in Grootebroek, het oprichten van een landbouwmechanisatiebedrijf. De activiteiten op de locatie zijn tijdelijk. Zodra het bedrijfspand op het adres Industrieweg 42 in Grootebroek is herbouwd, keert het bedrijf met de activiteiten terug naar die locatie;

  • 2.

    BM Vastgoed B.V., Industrieweg 1f (1613 KT) in Grootebroek, het uitbreiden van het bedrijf met een aanbouw aan de achterzijde en een opbouw aan de linkerzijde van het pand;

  • 3.

    Het oprichten van een autoschadebedrijf, Industrieweg 18e (1613KV) in Grootebroek;

  • 4.

    Alliander, Geerling t.h.v. 9 (1611BT) in Bovenkarspel, het plaatsen van een gasdruk meet-en regelinstallatie.

In genoemd Besluit zijn voorschriften gesteld waaraan de daaronder vallende bedrijven moeten voldoen. Deze voorschriften richten zich op de bescherming van het milieu. Wij controleren deze bedrijven periodiek op de naleving van deze voorschriften.

Informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) telefoonnummer 088-102 1300.

Naar boven