Wet geluidhinder Nieuwstraat 36 en 38 A

Het college van Barneveld deelt mee dat bij besluit van 14 april 2021 op grond van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde voor het wegverkeerslawaai (49 dB) is vastgesteld voor de verbouwing van de eerste verdieping van het pand op het perceel Nieuwstraat 36 en 38 A van winkelruimte naar twee woonruimten.

De stukken met betrekking tot de hogere waarde liggen van 16 april tot en met 28 mei 2021 ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2). U kunt het plan digitaal inzien via onderstaande links. Mocht u geen mogelijkheid hebben om het plan digitaal in te zien, dan kunt u individueel een afspraak maken om het plan in te zien via onze website (https://www.barneveld.nl/belastingen-en-vergunningen/afwijken-van-bestemmingsplan) of via telefoonnummer (0342) 495 335. Het gemeentehuis is vanwege de coronamaatregelen hiervoor alleen op afspraak te bezoeken. In verband met het vorenstaande zijn er ook geen medewerkers aanwezig om het plan toe te lichten. Indien u vragen heeft, kunt u deze mailen naar rodigitaal@barneveld.nl.

U vindt de officiële bekendmaking via https://www.barneveld.nl/over-barneveld/bekendmakingen/.

Als u het niet eens bent met ons besluit tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting, dan kan een belanghebbende binnen zes weken na verzending van het besluit, bezwaar maken. Het besluit is verzonden op 14 april 2021. In het bezwaarschrift moet gemotiveerd aangegeven zijn waarom u het niet eens bent met het besluit. Het bezwaarschrift kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders. Dit kan schriftelijk via postbus 63, 3770 AB Barneveld of digitaal.

 

Barneveld, 15 april 2021.

Naar boven