Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken, gelet op het bepaalde in de Wet milieubeheer (Wm) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat zij een beschikking tot het opleggen van (een) maatwerkvoorschrift(en) hebben afgegeven:

besluitdatum: 31 maart 2021

inrichting: Dynamostaal B.V.

adres: Dynamostraat 34, 3903 LK in Veenendaal

betreft: Het ambtshalve opleggen van geluidsvoorschriften voor het realiseren van zonebeheer op het geluidgezoneerde bedrijventerrein Nijverkamp in gemeente Veenendaal

Bezwaarmogelijkheid

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kan een belanghebbende binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit schriftelijk bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

Het bezwaarschrift dient in ieder geval te bevatten:

 

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    een handtekening;

  • 3.

    de datum;

  • 4.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt;

  • 5.

    de gronden van het bezwaar.

    Voorlopige voorziening Indien er sprake is van een spoedeisend belang kan om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, postbus 16005, 3500 DA te Utrecht. U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het instellen van een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening zijn griffiekosten verschuldigd. U wordt hierover door de rechtbank op de hoogte gesteld.

    Ter inzage

    De stukken met betrekking tot deze beschikking liggen gedurende zes weken na datum van verzending ter inzage bij de:

  • 1.

    Omgevingsdienst regio Utrecht

    Archimedeslaan 6, 3584 BA in Utrecht

    Kijk voor actuele informatie omtrent de openingstijden/kantoortijden en het maken van een afspraak op de website van onze organisatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 088 – 022 5000 of via e-mailadres: info@odru.nl;

  • 1.

    Gemeente Veenendaal

    Raadhuisplein 1, 3901 GA in Veenendaal

    Kijk voor actuele informatie omtrent de openingstijden/kantoortijden en het maken van een afspraak op de website van de gemeente Veenendaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 0318 – 538 538.

Naar boven