Ter inzage legging ontwerpbesluit Zuiderhof fase 3a

Ter inzage legging ontwerpbesluit Zuiderhof fase 3a.

Het gebied van het voormalig Zuiderziekenhuis en omgeving wordt omgevormd tot een gebied voor wonen, werken en onderwijs, het Zuiderhof. Deze ontwikkeling vindt plaats in verschillende stappen.

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat vanaf vrijdag 9 april 2021 tot en met donderdag 20 mei 2021 de ontwerp-omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder ten behoeve van het project Het Zuiderhof fase 3a ter inzage liggen.

Inhoud Zuiderhof fase 3a

Zuiderhof fase 3a betreft de bouw van 4 laags appartementen met 16 woningen aan de Groene Hilledijk. Op dit moment ligt op deze locatie een parkeerterrein van het voormalige Zuiderziekenhuis. Het gebouw wordt 4 bouwlagen hoog met een flauwe kap.

Inzage

De hierboven genoemde ontwerpbesluiten liggen ter inzage van vrijdag 9 april 2021 tot en met donderdag 20 mei 2021. U kunt deze stukken inzien via de website www.overheid.nl.

De stukken kunnen worden geraadpleegd door bij “Berichten over uw buurt” te zoeken op het adres Nabij Groene Hilledijk 299 en postcode 3075EA.

Zolang de maatregelen in verband met het coronavirus duren, is het niet mogelijk om voornoemde stukken in te zien op een gemeentelijke locatie. Als het voor u niet mogelijk is om de stukken via de genoemde website te raadplegen, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met telefoonnummer 06 – 103 53 905, dan wordt in overleg gezocht naar een maatwerkoplossing.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging, van vrijdag 9 april 2021 tot en met donderdag 20 mei 2021, kan een ieder over de ontwerp-omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit Hogere waarden Wet geluidhinder schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken. U kunt uw zienswijze(n) richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam door tussenkomst van Stadsontwikkeling/afdeling Bouw- en Woningtoezicht, Team JZ, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam, onder vermelding van kenmerk OMV.20.07.00608.

Vergeet in de brief niet uw naam en adresgegevens te vermelden, en eventueel uw emailadres. Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Voor het maken van een afspraak kunt u 06-10353905 bellen.

Schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van

Rotterdam, per adres DCMR Milieudienst Rijnmond, ten name van bureau Ruimte en

Leefomgeving, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met de DCMR (010-2468300).

Rotterdam, 7 april 2021

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

Mevr. H. van Bockxmeer

Concerndirecteur cluster Stadsontwikkeling

Naar boven