Vaststelling bestemmingsplan Hoofdstraat 195, Bovenkarspel

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 25 maart 2021 het bestemmingsplan Hoofdstraat 195 heeft vastgesteld.

Bestemmingsplan 

Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van zes appartementen met bijbehorend achterliggend parkeerterrein mogelijk op de locatie Hoofdstraat 195 te Bovenkarspel.

Ter inzage 

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van donderdag 8 april 2021 voor zes weken ter inzage. U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

1. U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.BPhoofdstraat195-VG01

2. U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis aan De Middend 2 te Bovenkarspel. U kunt hiervoor contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoon: 0228-510111 of via www.stedebroec.nl

Beroep 

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, evenals een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen. Tegen de wijzigingen die bij vaststelling in het bestemmingsplan zijn aangebracht, kan door alle belanghebbenden beroep worden aangetekend.

Ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Totdat op het beroep is beslist, kan een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gedaan. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. (artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening).

 

Naar boven