Ontwerp omgevingsvergunning De Oude Kooien 16 te Beringe

De gemeente Peel en Maas heeft op 1 april 2020 een ontwerp-besluit genomen op de aanvraag omgevingsvergunning milieu voor de activiteiten op de locatie De Oude Kooien 16 te Beringe. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 1369892. Het ontwerp-besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Milieu (vergunning).

Het ontwerp-besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 10 april 2020 gedurende 6 weken ter inzage in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen.

Bent u het niet eens met dit ontwerp-besluit?

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen bij ons college worden ingebracht.

In dat geval adviseren wij u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. We nemen dan samen met u het ontwerp-besluit door.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als u een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerp-besluit en u belanghebbende bent.

Meer informatie?

Voor verdere informatie over dit ontwerp-besluit kunt u contact opnemen met de medewerkers Front-Office van team Vergunningen, Toezicht en Handhaving. E-mailadres: info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

 

Naar boven