Welstandsnota 2020 Midden-Groningen

 

Burgemeester en wethouders van Midden-Groningen maken bekend dat het ontwerp welstandsnota 2020 ter inzage ligt.

 

Tot aan vaststelling in de gemeenteraad ligt het concept- welstandsnota 2020 gedurende 6 weken ter inzage zodat er gereageerd kan worden. Deze reacties noemen we inspraak.

 

Onder inspraak wordt verstaan: het betrekken van burgers in het algemeen of belanghebbenden in het bijzonder bij het voorbereiden, vormen of uitvoeren van beleid van de overheid. Nadat de termijn voor inspraak is verstreken worden de reacties, daar waar mogelijk, verwerkt in de definitieve welstandsnota zoals deze naar de raad gaat. Dit zal begeleidt worden met een nota waarin de inspraakreacties en antwoorden beschreven staan.

 

We nodigen u uit om gebruik te maken van de mogelijk tot inspraak, want met u komen we tot een zorgvuldig en breed gedragen welstandsnota.

 

Raadplegen?

Het concept- welstandsnota 2020 in Midden-Groningen kunt u inzien van woensdag 8 april 2020 tot en met woensdag 20 mei 2020.

Tijdens deze periode is het ontwerp beleid te bekijken op www.midden-groningen.nl onder Plannen en projecten > Ruimtelijk beleid > Welstandsnota.

Een papieren versie van het ontwerp beleid kunt u inzien bij het Contactplein, locatie Hooge Meeren (Gorecht-Oost 166 te Hoogezand).

In verband met de huidige Coronacrisis kunt u hiervoor een afspraak maken zodat wij voor uw en onze veiligheid ons kunnen houden aan de veiligheidsvoorschriften vanuit het RIVM.

 

Reageren

Tijdens de hiervoor genoemde periode kan iedereen een inspraakreactie indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Midden-Groningen, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand of per e-mail naar robert.rus@midden-groningen.nl, onder vermelding van het zaaknummer 2019-017686. Voor een mondelinge inspraakreactie vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de genoemde periode een afspraak te maken met een medewerker van het team Ruimtelijke Ontwikkeling.

 

Als u vragen heeft over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Robert Rus van het team Ruimtelijke Ontwikkeling of mailen naar robert.rus@midden-groningen.nl

 

 

Naar boven