Anterieure overeenkomst legalisatie permanente teeltondersteunende voorzieningen nabij Duykenpaalse Heiweg te Nuenen c.a.

Anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat er een anterieure overeenkomst is gesloten tussen de gemeente Nuenen c.a. en Maatschap HeGe Groenten en Fruit (artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met artikel 6.12 lid 2 Wro).

De overeenkomst heeft betrekking op het voornemen om de reeds opgerichte permanente teeltondersteunende voorzieningen te legaliseren nabij Duykenpaalse Heiweg te Nuenen (nabij Olen te Nuenen en de Rijtvenweg in Sint Oedenrode).

Ter inzage

De zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure overeenkomst ligt vanaf 9 april 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien. Voor vragen kan u contact opnemen met de heer A. Ras van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving. In verband met de covid-19 maatregelen is hij tijdelijk alleen op het e-mailadres a.ras@nuenen.nl bereikbaar.

Tegen de gesloten overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Nuenen, 8 april 2020

Burgemeester en wethouders Nuenen ca

Naar boven