Ontheffing Stookverbod (Timmermannsweg 62 te Ysselsteyn)

Burgemeester en Wethouders hebben een ontheffing verleend van het stoken van vuur op locatie: Timmermannsweg 62 te Ysselsteyn – verleend aan Peelpork, Timmermannsweg 62, 5813 AP Ysselsteyn.

Aan de ontheffing worden voorschriften verbonden om overlast en nadelige gevolgen voor het milieu te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken.

U kunt deze stukken inzien gedurende een periode van zes weken met ingang van 31 maart 2020. Indien het als gevolg van de maatregelen rondom het Corona-virus niet mogelijk is om de papieren stukken in te komen zien, verzoeken wij u contact op te nemen zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar een alternatieve oplossing.Wanneer u belanghebbende bent kunt tijdens de inzagetermijn schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij Burgemeester en Wethouders. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener

  • de dagtekening

  • een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht

  • de gronden van het bezwaar.

U kunt ook digitaal een bezwaar indienen via https://www.venray.nl/bezwaarschrift-indienen. Daarvoor heeft u uw elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Gelijktijdig met het indienen van een bezwaarschrift kunt u – als onverwijlde spoed dit vereist – de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) vragen een voorlopige voorziening te treffen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het bezwaarschrift.

Het besluit treedt in werking na afloop van de bezwaartermijn, tenzij vóór deze datum bezwaar is ingesteld en een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening (waaronder een schorsingsverzoek) is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

namens het college van Burgemeester en Wethouders van Venray,

Ingrid Starmans

Naar boven